HET BESTUUR

Ruth & Jurjen
Roelienke & Richard
Bestuur

Het bestuur

Jurjen en Ruth worden vanuit Nederland ondersteund door het bestuur van Small Miracles. Het bestuur houdt zich bezig met de financiën, het organiseren van activiteiten, het onderhouden van contacten met bij de stichting betrokkenen (o.a. donateurs, sponsoren) en het leggen van nieuwe contacten. Het bestuur bestaat uit vier leden die allen sterk betrokken zijn op het werk van de stichting. Onderstaand stellen zij zich kort voor:

Bram Melse (1964)
Bram Melse (1964)Voorzitter | actief voor de stichting sinds 2019
Al langere tijd steunde en volgde ik het werk van de stichting. In de zomer van 2018 werd ik geraakt door wat Jurjen en Ruth vertelden over de situatie in Oekraïne. In november van dat jaar ben ik samen met een paar anderen aan het werk geweest in het kindertehuis in Nagydobrony. Een paar maanden later belde Jurjen me met de vraag of ik me wilde inzetten voor het bestuur. Zo’n kans krijg je niet vaak…
Jeanet van der Veen (1953)
Jeanet van der Veen (1953)Secretaresse | actief voor de stichting sinds 2020
Vanaf het begin heb ik met interesse en bewondering het werk van Jurjen en Ruth gevolgd en gesteund. Wat een moed en wat een inzet van dit jonge stel! Zij betekenen ontzettend veel voor de mensen in de dorpen in Oekraïne waar projecten zijn opgestart. Toen de vraag kwam of ik secretaresse van het bestuur wilde worden, heb ik volmondig ja gezegd. En ik raak steeds meer onder de indruk van het vele werk dat er wordt verzet, in Oekraïne en hier in Nederland…
Desiree Tempelman (1986)
Desiree Tempelman (1986)Penningmeester | actief voor de stichting sinds 2021
Met veel bewondering volg ik het werk van Jurjen en Ruth in Oekraine. Bewondering voor het vele werk dat verricht wordt, en bewondering dat zij hun leven geven om te werken in Gods koninkrijk! Graag ondersteun ik Jurjen en Ruth in de functie van penningmeester van de stichting.
Gerard Wiersema (1951)
Gerard Wiersema (1951)Bestuurslid | actief voor de stichting sinds 2016
De Oost-Europese landen hebben altijd een bepaalde aantrekkingskracht op me gehad. Jaren geleden reisde ik naar Wit Rusland, naar een pleegdochter. Met een team uit Hattem was ik betrokken bij het opknappen van een schoolgebouw in Koszony in Oekraïne. In 2016 werd ik penningmeester van stichting Small Miracles. Samen met een aantal andere klussers ben ik in 2018 aan het werk geweest in het Kindertehuis in Nagydobrony. De armoede in Oost-Europese landen raakt me elke keer als ik er ben weer.
Kom met ons in contact

Wist je dat we nu door ruim 60 vrijwilligers worden geholpen?!