Begin 2020 zijn we gestart met de werkgroep ‘Meppel voor Oekraïne’ ook wel ‘MvO’.  Dit met als doel om reizen te organiseren naar Oekraïne, om daar hulp te bieden aan de projecten waar Small Miracles bij betrokken is. De werkgroep bestaat uit zeven bestuursleden die zich inzetten voor de coördinatie en organisatie van de reizen en de bijkomende activiteiten. 

Vanuit de welvaart waarin we in Nederland leven vinden we het belangrijk om ons in te zetten voor hen die zo veel minder hebben. Daarnaast vinden we het waardevol dat jongeren, maar ook volwassenen, het verschil ontdekken. Dat de welvaart waarin we hier leven niet zo vanzelfsprekend is als het soms lijkt. 

Vanuit de mogelijkheden die we in Nederland hebben, zetten we ons in voor mogelijkheden voor kinderen en volwassen in de Transkarpaten (gelegen in het westen van Oekraïne). Dit doen we door onze handen uit de mouwen te steken! Zo zetten we ons in door verschillende activiteiten en acties hier in Nederland op te zetten. Op deze manier kunnen de reizen en de projecten daar gefinancierd worden.

 

Meppel voor Oekraïne

Jongerenreis 2021

0Weken0Dagen0Uren

Begin 2020 zijn we gestart met het organiseren van de eerste reis. Ongeveer veertig mensen hadden zich opgegeven om mee te gaan! Helaas gaat de reis – die gepland stond voor de herfstvakantie 2020 -nu niet door vanwege COVID-19. Wel is er in de tussentijd veel geld opgehaald en hebben we de intentie uitgesproken om op een later moment te gaan: in de herfstvakantie van 2021! 

Wilt u meer weten of op de hoogte blijven van de acties? Kijk dan voor meer informatie op onze sociale media. 

U kan ook bellen naar:

Gerrit Jan Dijk: 06-1338 6181

Tom Havinga: 06-4184 1691